Utasítások:

  1. Mosd meg és hámozd meg az almát és a répát, majd vágd kisebb darabokra.
  2. Gőz fölött párold meg az almát és a répát, amíg teljesen megpuhulnak.
  3. Hagyd picit hűlni, majd turmixgéppel pépesítsd sima állagúra.
  4. Apró darabokra tört teljes kiőrlésű kenyeret keverd a pépbe, majd ismét turmixold össze az egyenletes konszisztencia érdekében.
  5. A langyos pépet azonnal tálald, hogy a baba biztonságosan fogyaszthassa.
Tartósítás

A kész pépet hűtőszekrényben legfeljebb 24 órán belül fogyaszd el.

Allergének

A kenyér glutént tartalmaz, így allergiára érzékeny babáknál konzultálj gyermekorvossal.

Mellékhatások

Új étel bevezetésekor előfordulhat enyhe emésztési zavar; minden esetben figyeld a baba reakcióit.


Dietitian Approved Badge

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy napi, heti és havi fontos információkat kapj a hozzátáplálásról

Kosár