Utasítások:

  1. Alaposan mosd meg a friss cseresznyéket.
  2. Óvatosan vágd fel a cseresznyéket kis, baba-barát darabokra, ügyelve arra, hogy a magokat eltávolítsd.
  3. Ellenőrizd, hogy a darabok biztonságos méretűek-e, majd tálald hidegen önálló falatozásra.
Összefoglaló

Ez a recept egy egyszerű, természetes és baba-barát cseresznyefalatka, mely ideális a 4-10 hónapos babák számára, hogy biztonságosan saját kezűleg élvezzék a szilárd ételt.

Tárolási tippek

A cseresznyéből készült falatkát hűtőben, légmentesen lezárt edényben tárold, legfeljebb 24 órán keresztül.

Allergiák

Figyeljünk a gyümölcsallergiára; ha a családban előfordult ilyen, kezdd kis mennyiséggel.

Mellékhatások

Gondoskodj róla, hogy a darabok ne legyenek túl nagyok, mert fulladást okozhatnak.


Dietitian Approved Badge

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy napi, heti és havi fontos információkat kapj a hozzátáplálásról

Kosár