Elkészítési tippek:
Gyakori allergiák: Az áfonya nem gyakori allergén, de ahogy minden új ételnél, fokozatosan vezesd be a baba étrendjébe, és figyeld a lehetséges negatív reakciókat.
Szezonális jelleg: Az áfonya jellemzően nyáron van szezonja, júniustól augusztusig a legtöbb régióban. Azonban egész évben kapható fagyasztva, így megtartja a legtöbb tápértékét és ízét.
Tápanyagok és előnyök:
Az áfonya tápanyagokban gazdag és finom kiegészítője a babád étrendjének, számos egészségügyi előnyt nyújtva. Édes íze és tápértéke miatt remek választás különböző bababarát ételekbe való beépítéshez. Mindig ügyelj rá, hogy biztonságosan legyen elkészítve a fulladás elkerülése érdekében, és élvezd a különböző recepteket, amiket a babád számára készíthetsz áfonyával!
Hogy napi, heti és havi fontos információkat kapj a hozzátáplálásról